woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Een nieuwe gemeentenaam. Welke kiest u?

26 oktober 2016 (door AalburgNet)

AALBURG /  WERKENDAM / WOUDRICHEM:  Het land van Heusden en Altena is op weg naar 1-1-2019. De datum waarop de drie gemeenten gefuseerd zijn. Op weg naar die datum moet er een nieuwe gemeentenaam gekozen worden. Welke kiest u? De redactie maakte een mini-peiling: hoe denken de inwoners er nu over? De Aalburgers, de Werkendammers, de Woerkummers?

De naamcommissie zei over de selectie: 'Een naam die past bij het gebied, aantrekkingskracht heeft voor bedrijfsleven, inwoners en toeristen. Makkelijk te onthouden en klinkend als een klok.' Op 22 november a.s. wordt er offieiceel gesemd.

  • De redactie van AlteaSteden.net stelde alvast een minipeiling in... Doet u mee?

WELKE PLAATS HEEFT WELKE VOORKEUR?
Welke naam kiezen de Aalburgers, welke naam krijgt in Werkendam de voorkeur, of waar gaan de Woerkummers voor? Maak uw keuze en vul die in op de HOMEPAGE (rechterkolom!) van Aalburg.net óf Werkendam.net óf Woudrichemnet. Dát natuurlijk afhankelijk van de plaats/gemeente waar u woont. Zo onstaat er per gemeente een aardig inkijkje in hoe de respectievelijke inwoners denken. Of gaan kiezen...

Lees ook: Selectie nieuwe gemeentenaam bekend

Lees meer over:

Altena fusie peiling
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.