dinsdag 23 april 2024

NOAD'32 3 weet niet van ophouden: 0-6

22 oktober 2016 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - De wedstrijd van Noad 3 uit tegen tegen Nivo Sparta 7 zaterdagmiddag (22-10) werd een feestje: 0-6..

Noad begon zeer sterk en zette de club uit Zaltbommel met de rug tegen de muur die vrij snel doorbroken met een goal van Mike de Vaan. Noad bleef druk zetten en mooi combineren wat resulteerde in levensgrote kansen die gemist werden door Johan Vos. Echter na een mooie combinatie via Sven Bleijenberg, die uit een lager elftal samen met Ruben de Waal een keer mee mocht doen, was het opnieuw Mike de Vaan die het net vond.

Noad 3 bleef doorstomen om de 3 punten veilig te stellen. De 0-3 werd een goal om in te lijsten. Een aanval uit het zogenoemde boekje die keurig afgemaakt werd door Remo van Veen, die de bal keurig binnenschoot met een van zijn "chocolade benen".  Vlak voor rust werd het nog 0-4, opnieuw was het Mike de vaan die vanaf de 16 meter via de lat schitterend het net vond.

Winning flow
In de tweede helft was het spelbeeld gelijk aan dat van de eerste. Noad 3 sleepte de pot rustig binnen en scoorde nog twee keer. Het eerste doelpunt viel vanuit een corner die door Jan Nijholt werd genomen en zorgvuldig binnen gekopt werd door Sven Bleijenberg die hiermee ook een doelpunt op zijn naam schreef. Het laatste doelpunt werd gemakkelijk gemaakt door Jan Nijholt. Na 90 minuten klonk het laatste fluitsignaal en Noad 3 bleek definitief weer terug in de winning flow.

Door deze overwinning staat Noad 3 op een keurige derde plaats met twaalf punten uit vijf wedstrijden.

Volgende week staat er een thuiswedstrijd tegen GVV'63 uit Gameren op het programma.