vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Circus Sijm valt goed in de smaak

22 oktober 2016 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - De voorstelling van Circus Sijm viel goed in de smaak. Het hoogeëerde publiek bestond uit jong en oud en iedereen vermaakte zich kostelijk met het gevarieerde programma. De opzet was om mensen de sfeer van het circus opnieuw te laten beleven. Gezien de reacties is Circus Sijm daarin geslaagd.

Van jongleur, tot acrobaat en van clowns tot illusionist, het was er allemaal in de kleine, grote circustent op de Markt in Wijk en Aalburg. De geur van popcorn en blauwe pluche prikkelde de zintuigen. Gespierde acrobaten zweefden door de lucht, ballerina’s dansten in schitterende kostuums en de muzikale clowns maakten het sprookje compleet. Het programma was een mooie mix van circus, theater en muziek.

Ouderen
Bewoners van Zorgplein Maaswaarden (Notenhoff en Wijkestein), maar ook andere belangstellenden kwamen in grote getale af op de drie voorstellingen.

Circus Sijm kwam naar Aalburg op uitnodiging van Winkeliersvereniging Hart van Aalburg en Zorgplein Maaswaarden. Circus Sijm werkt al meerdere jaren samen met: het Nationaal Ouderenfonds, Gouden Dagen, Zonnebloem en anderen.

(Foto Maaswaarden)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.