donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Politie neemt chalets in Hank, auto's en drugs in beslag

20 oktober 2016 (door WerkendamNet)

ZEVENBERGEN / HANK: Gisterochtend (woensdag 19-10) arresteerde de politie twee mannen uit Zevenbergen. Vader (57) en zoon (28) worden verdacht van witwassen en het overtreden van de opiumwet. Tijdens de actie van het zogenaamde Afpakteam werden twee chalets in Hank, twee woningen, een bedrijfspand en een garagebox in Zevenbergen doorzocht.

De twee bezochte chalets in Hank werden in beslag genomen. Daar vond het team onder meer een tweetal dure horloges, twee grote flatscreens en een ‘jammer’.

Ook werden er drie auto’s afgepakt: een Mercedes C klasse, een Audi A1 en een Renault Kangoo. Op een van de woonadressen werden hennep, cocaïne, pillen, pepperspray en twee dure horloges aangetroffen en in beslag genomen. In de doorzochte garagebox werden eveneens een grote hoeveelheid hennep en honderden pillen gevonden. Hiernaast werd,  verspreid over de bezochte locaties, meer dan 6500 euro aan contant geld gevonden en in beslag genomen.

Jammer
Een jammer is een stoorzender die mobiel telefoon- en internetverkeer plaatselijk onmogelijk maakt. Sommige jammers verstoren GPS-signalen, zodat mensen en goederen niet te traceren zijn. De apparaten hinderen politie, brandweer en ambulance, omdat gebruik ervan 112 onbereikbaar maakt of navigatie onmogelijk maakt. Jammers kunnen gevaarlijke situaties veroorzaken. Jammers kunnen niet legaal in de handel worden gebracht.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.