woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Jeugdfanfare Altena sluit Kinderboekenweek muzikaal af

17 oktober 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Zaterdag (15-10) werd in het atrium van De Lemmenskamp Kinderboekenweek 2016 muzikaal afgesloten door Jeugdfanfare Altena. Onder het motto Voor altijd jong vond hier ook de Open Dag Muziekwijzer Altena plaats.

Onder leiding van Ron van Vuren (Slagwerkgarage), gaf Jeugdfanfare Altena in De Lemmenskamp een gezamenlijk slotconcert. Eerder die middag werden hiertoe de instrumenten warm geblazen in het nabijgelegen Rondeel in een Open Repetitie.

De groep, samengesteld uit diverse verenigingen, speelde onder meer Potter Point, Anouk in Concert en Gabriella’s song uit de film As it is in heaven.

(Foto Lian Oomen)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.