woensdag 27 oktober 2021

Alles over Altena

Diederik Samsom (PvdA) komt over de brug

14 oktober 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Een nieuwe ontwikkeling in het Dossier Merwedebrug. Waar de lokale politiek eerder al stevig de trom roerde over de afgesloten Merwedebrug, komt nu ook de landelijke politiek over de brug. Vanmiddag (14-10) om 16.00 uur strijkt Diederik Samsom neer in Nieuwendijk.

Op initiatief van onder meer Altena Biesbosch Ondernemershuis is de fractievoorzitter voor de PvdA in de Tweede Kamer uitgenodigd naar Altena te komen. De politiek voorman zal zich ter paatse laten informeren over de situatie rond de twijfeltruckers, de overvolle lokale en regionale wegen met alle gevaar vandien. Samsom vertrekt vanaf de fruitschuur in Nieuwendijk (Parallelweg 3) en zal door Progressief Altena ongetwijfeld stevig bevraagd worden zijn invloed aan te wenden om tot een snelle, adequate oplossing te komen rond het dossier Merwedebrug. De partij stuurde al vragen naar de Tweede Kamer.

Na afloop geeft Samsom een verklaring af is de verwachting en zal hij de pers te woord staan.

Afgesloten
De oeververbinding tussen Zuid-Holland en Noord-Brabant is voor alle vrachtverkeer afgesloten wegens ontdekte haarscheurtjes in de stalen draagbalken. De VID noemde het dossier Merwedebrug al de 'Merwedegate'.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.