donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Noad 3 weet ook Haaften aan de zegekar te binden

8 oktober 2016 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Het houdt maar niet op met de goede resultaten die Noad 3 weet te scoren. Zelfs de spelers raken nu enigzins in extase. Remon Remco van Loon durft zelfs het woord kampioenschap al in zijn mond te nemen. Zijn teamgenoten nemen hem gelukkig nooit zo serieus en weten dat de weg nog lang is. Vandaag werd Haaften wel met een klinkende 4-1 overwinning huiswaarts gestuurd.

Het eerste kwartier was Noad 3 heer en meester. De 1-0 kwam op naam van Jan Nijholt. Hij deed zijn naam geen eer aan want hij wist de bal met een streep, lees met binnenkant voet tegen de touwen te vegen. De 2-0 kwam binnen het kwartier op naam van Mike de Vaan. De man, ook wel gezien als sneller dan het licht, wist een diepe bal langs de sluitpost van Haaften te schuiven. Net voor rust wist Haaften nog iets terug te doen in vorm van een makkelijk gegeven strafschop door de scheidsrechter van dienst Kees Versteeg. De teams gingen aan de thee met een 2-1 stand.

Gevaarlijke linker
Na rust verscheen Noad 3 opnieuw sterk uit de kleedkamer. Kort na het fluitsignaal was het Gerben van Esch die op aangeven van Johan Vos de 3-1 aantekende met een prachtig diagonaal schot met zijn gevaarlijke linkerbeen.
Noad 3 speelde de wedstrijd goed uit en wist net voor het einde nog de 4-1 op het scoreborden te zetten. Gerwin Sack eiste de vrije trap op en wist het lederen speeltuig prachtig in de kruising te plaatsen. Kort daarna floot de goed leidende scheidsrechter af voor het einde en kon Noad 3 weer 3 punten bijschrijven in de stand. Hiermee wordt de zegereeks voortgezet en staat het team gedeeld op de eerste plaats.

(Foto Noad''32 3)

Lees meer over:

Voetbal sport noad'32
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.