donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Na busbrand op A27 kinderen naar politiebureau

8 oktober 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Waar zie je meer naar uit dan naar een schoolreisje? Zo ook de kinderen die onderweg gingen naar Amsterdam. Goed gemutst waren ze vast en zeker. Hun tripje liep uit op een nóg groter avontuur... Met een happy end. Dat wel. De bus die hen vervoerde kreeg bij Nieuwendijk pech. Er kwam rook uit het voertuig. Dat was even schrikken, maar het viel uiteindelijk reuze mee.

De chauffeur nam het zekere voor het onzekere, parkeerde de touringcar en belde de brandweer. Deze kwam en controleerde het voertuig. De brandweerlieden konden geen brand vaststellen. Het vermoeden bestaat dat de remmen waren vastgelopen. De bus van Bovo Tours werd afgesleept door een bergingsbedrijf.

Vervangend vervoer
De kinderen werden door de politie naar het bureau in Nieuwendijk gerbracht. Daar konden zij in alle rust wachten tot er een nieuwe bus zou komen om hen naar Amsterdam te brengen. De wijkagent twitterde: ''Schoolreisje eindigt met kapotte  bus op A27. Kinderen opgevangen in politiebureau Nieuwendijk. Nu wachten op vervangend vervoer.''

Uiteindelijk kwam het allemaal goed.

Lees meer over:

Politie Brandweer Brand touringcar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.