vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Grote opkomst lustrumavond Dichterspodium

7 oktober 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Afgelopen dinsdag (4-10) waren er al extra stoelen neergezet, maar vijftig stoelen waren ruim onvoldoende voor de opkomst bij het eerste lustrum in de bibliotheek van Werkendam. Alles waar op gezeten kon worden werd aangewend om iedereen een plaats te geven.

De avond werd geopend door Marina Zwaan, directeur van de bieb. Zij had een ‘weekendje weg’ bij zich voor Marcel Vaandrager, oprichter van het podium. Vaandrager zette op zijn beurt de directeur in de bloemetjes én fotografe Irene Damminga, die al  vijf jaar de fotoreportages van het podium maakt.

Dichter van de maand Frank van Pamelen, kleinkunstenaar, schrijver en columnist nam het publiek op dichterlijke en humoristische wijze mee naar voorvallen in zijn taalkundige carrière bij de omroep en elders. 

Gezellig
De dames van Vocal Group Lava verzorgden a capella twee optredens en zongen volgens velen de sterren van de hemel. Aan het einde van de avond bedankte Vaandrager het publiek met voor iedereen een vaasje met een bloemetje. Na afloop werd er een drankje geschonken en getoast op het lustrum; het bleef nog lang gezellig.

Lees meer over:

NDP nederlands dichterspodium
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.