dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Con Forza kids krijgt een vervolg

6 oktober 2016 (door WerkendamNet)

HANK - Afgelopen septembermaand draaide popkoor Con Forza een pilot voor een jeugdpopkoor. De reacties waren overweldigend. Dit had tot gevolg dat Con Forza de pilot met drie maanden verlengde.

Mede door een financiële bijdrage van de gemeente Werkendam kan Con Forza kinderen van 10 tot 16 jaar kennis laten maken met het fenomeen popkoor. De kinderen worden gedurende drie maanden elke week begeleid door een professionele dirigent. Uiteindelijk sluiten zij deze drie maanden af met een optreden met een echte band voor familie, vrienden en belangstellenden.

Als het een succes is dan wordt Con Forza Kids na deze periode van drie maanden doorgezet. Deze eerste drie maanden zijn overigens kosteloos. Uiteraard zal na deze periode een volwaardig kinderpopkoor zijn ontstaan. Con Forza zet dan alles in het werk om, samen met de kinderen en hun ouders, een definitief koor op te richten. 

Interesse

Alle kinderen en ouders die interesse hebben in dit project worden uitgenodigd om op donderdagavond tussen 18:00 en 19:00 te komen kijken en mee te repeteren in ’t Uivernest in Hank. We starten op donderdag 13 oktober. Uiteraard kan voor meer informatie ook contact worden opgenomen met Con Forza op kids@con-forza.eu.

(Foto Con Forza)

Lees meer over:

kinderen Popkoor con forza
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.