zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Griezelweekend Drongelen week verschoven

27 september 2016 (door AalburgNet)

DRONGELEN - Vorige week stond in het artikel “Dorpshuis Drongelen blijft volop in beweging” onder andere een vooraankondiging van de lampionnenoptocht en de griezeltocht in Drongelen. Deze events worden nu een week later georganiseerd.

Om nog meer kinderen mee te laten doen ('En dus te laten genieten.') aan de lampionnenoptocht dan wel de griezeltocht, heeft de organisatie besloten om het grote griezelgebeuren een week op te schuiven.

De lampionnenoptocht zal dus plaatsvinden op vrijdagavond 4 november. De volgende avond, zaterdagavond 5 november, zal er weer een griezeltocht zijn in en rondom Drongelen.

De vele vrijwilligers die aan dit weekend meehelpen, zijn momenteel bezig om de puntjes op de i te zetten mbt verhalen, spellen, opdrachten, attracties en feest.

Info
Binnenkort zal op Aalburg.net meer informatie verschijnen over het griezelweekend in Drongelen. Het zal onder andere gaan over hoe men zich kan aanmelden en de aanvangstijden. De organisatie laat al wel weten: 'Houdt dus vrijdagavond 4 en zaterdagavond 5 november vrij in de agenda.'

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.