zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Enquête starters en ZP'ers wil ondernemerschap versterken

19 september 2016 (door AalburgNet)

REGIO ALTENA - Netwerkplatform Ondernemend Altena™ en de gemeenten in het Land van Heusden en Altena onderzoeken op welke manier zij eenmansbedrijven en startende ondernemers in het Land van Heusden en Altena zouden kunnen faciliteren. Dit gebeurt met hulp en support van  Stuurgroep Altena Onderneemt 2020. Genoemde partijen ontwikkelden samen hiervoor een enquête.

De projectpartners stelden een vragenlijst op. Met de antwoorden op die vragen wil men onderzoeken op welke manier het ondernemerschap voor starters en ZP'ers (waar gewenst) ondersteund en/of versterkt kan worden. Bekend is dat er onder genoemde groep ondernemers vragen leven die bijvoorbeeld door (senior) ondernemers kunnen worden beantwoord. Als de hulpvragen helder zijn, kan gericht bekeken worden wie en hoe de regio (het netwerk) support kan bieden. Alles met het doel een positieve bijdrage te leveren aan het ondernemersklimaat in de regio.

Enquête
"Wij stellen het op prijs als zoveel mogelijk starters en ZP'ers in het Land van Heusden en Altena de enquête zouden willen invullen. Dit neemt circa 5 minuten tijd in beslag. Uw antwoorden zijn voor ons belangrijk om ons dienstenaanbod zo maximaal mogelijk aan te laten sluiten op uw actuele vragen en behoeften. Uw antwoorden worden uiteraard anoniem verwerkt. Wij danken u vast hartelijk voor uw tijd en inbreng." Aldus de drie projectpartners.

www.OndernemendAltena.nl | Bedrijvenkring AltenaSamenwerkende gemeenten

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.