donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Sport- en Cultuurimpuls is voor alle basisschoolkinderen in Aalburg

16 september 2016 (door AalburgNet)

AALBURG - Sport- en Cultuurimpuls is een project voor alle basisschoolkinderen in de gemeente Aalburg.

Sport- en Cultuurimpuls is een project voor alle basisschoolkinderen in Babyloniënbroek, Drongelen, Eethen, Genderen, Meeuwen, Veen en Wijk en Aalburg, dus ook voor jou! Wij vinden het ontzettend leuk om te bewegen en creatief bezig te zijn en wij willen graag dat jullie dat net zo leuk gaan vinden als wij.

Daarom hebben wij speciaal voor jullie een boekje gemaakt waar je bijna alle sport- en cultuurverenigingen in Aalburg kunt vinden!

Op de website www.sportinaalburg.nl staat nog veel meer informatie over de verenigingen. Alleen op deze website kun je jezelf inschrijven. Je kunt je dus niet bij de verenigingen inschrijven!

En weet je? Meedoen is helemaal gratis! Ga dus snel naar de website en kies een activiteit die jij leuk vindt en doe mee!

Loting
Sommige cursussen hebben een beperkt aantal inschrijvingen en raken daarom snel vol. Om iedereen gelijke kansen te geven op deelname is er een lotingsysteem, dat als volgt werkt:

  • Je kunt je inschrijven vanaf 19 september;
  • Als je je inschrijft tussen 19 september en 26 september ontvang je een e-mail met een bevestiging van inschrijving en dat je in aanmerking komt voor de loting;
  • Op 26 september vindt de loting plaats en ontvang je een e-mail of je wel of niet bent ingeschreven voor de cursus.
  • Na 26 september kun je je uiteraard ook gewoon inschrijven. Het kan dan wel zijn dat een aantal cursussen vol zijn! Je kan je te allen tijde inschrijven, maar het is dus raadzaam om je tussen 19 september en 26 september in te schrijven!
  • De eerste cursussen gaan van start vanaf 1 oktober!
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.