donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Kantoren Rabobank Werkendam en Aalburg sluiten

15 september 2016 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De Rabobankkantoren in Werkendam en Wijk en Aalburg sluiten op 1 januari 2017. De bank zet vanaf nu adviseurs in die klanten ook thuis bezoeken. Aanleiding van het vanmorgen bekend gemaakte besluit is de terugloop van het aantal bezoekers op de twee lokatiekantoren.

Joan Wassink, directievoorzitter bij Rabobank Altena, licht de sluiting toe: “We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening past bij onze klanten. Daarom zijn we daarover, samen met de ledenraad, in gesprek gegaan. We merken dat onze klanten steeds vaker hun bankzaken via e-mail, telefoon, Rabo Internetbankieren of de Rabo Bankieren App regelen. Het bezoek van klanten op onze kantoren wordt daardoor steeds  minder. Daarom sluiten op 1 januari 2017 onze kantoren in Werkendam en Wijk en Aalburg. Tot die tijd blijven beide kantoren halve dagen geopend.”

Wassink vervolgt: “We starten per direct met de inzet van mobiele adviseurs. Zij zijn er voor onze klanten die minder mobiel zijn en niet zelf naar de bank kunnen komen. De mobiele adviseur is maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00 uur beschikbaar.”

Geldautomaten
De geldautomaten in de dorpen blijven wel. Ook de geld-, stort-, muntrol-, en sealbagautomaat in Werkendam en Wijk en Aalburg blijven 24 uur per dag bereikbaar. Wie behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek is welkom op de bank in Almkerk.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.