maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Nieuwe ruiterpaden weer een stap dichterbij

14 september 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM / WOUDRICHEM - De aanleg van ruiter- en menpaden in het Land van Heusden en Altena heeft volgens de gemente Werkendam en Woudrichem 'zeker een toegevoegde waarde' voor de Biesboschstreek. Partijen willen daarom het liefst een totale structuur van ruiterpaden in de gehele streek realiseren. Niet omdat ze er niet zijn, maar omdat het beter en uitgebreider kan. Er liggen al mooie paden, bijvoorbeeld rond het Pompveld op Aalburgs grondgebied.

De gemeenten Werkendam en Woudrichem willen samen met de Agrarische Natuurvereniging in het Land van Heusden en Altena en het Biesbosch Streekfonds nu ook paden aanleggen rond Sleeuwijk en Woudrichem. Daarmee komt de totale structuur in de regio weer een stap dichterbij.

Samen ondertekenden de partijen op dinsdag 13 september een overeenkomst om deze paden te realiseren.

Lees meer over:

Altena regio ruiterpaden
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.