zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Oud-volleyballer Bas van de Goor mee met Sleeuwijk / Almkerk Wandelt

13 september 2016 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK / ALMKERK - Donderdag 15 september wandelt oud-volleyballer Bas van de Goor mee met Sleeuwijk / Almkerk Wandelt. Na een presentatie in de Bolderik om 19.00 uur zal hij met de wandelaars een uur op pad gaan.

Bas van de Goor is een oud-volleyballer die tot de meest succesvolle volleyballers van Nederland behoort. In 1996 bezorgde hij het Nederlandse volleybalteam goud op de Olympische Spelen. Bas heeft diabetes en is directeur van de Bas van de Goor Foundation. Deze heeft als missie om de kwaliteit van leven voor mensen met diabetes te verhogen door middel van sport en bewegen.

Sinds mei is organiseert de werkgroep Zorg voor Sleeuwijk ‘Sleeuwijk Wandelt’ om met zoveel mogelijk mensen samen te bewegen. Deze werkgroep bestaat uit een huisarts, praktijkondersteuner, diëtist, fysiotherapeut, vrijwilligers en de buurtsportcoach van de gemeente Werkendam.

De wandeltochten sluiten aan bij de Nationale Diabetes Challenge (NDC),  een initiatief van de Bas van de Goor Foundation. De landelijke afsluiting hiervan is op 15 oktober 2016 bij Paleis het Loo in Apeldoorn in de Nationale Diabetes Week.

Meer informatie
Voor meer informatie of aanmelding kijk op www.nationalediabeteschallenges.nl of stuur een mail naar gidion.van.dijk@werkendam.nl of kijk op facebook Sleeuwijk Wandelt.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.