woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Dichter bij de Nacht Oké Magazine gaat in op vluchtelingenproblematiek

9 september 2016 (door AalburgNet)

VEEN / REGIO: Marcel Vaandrager gaat  volgende week woensdag (14-9) weer van start in het Derde Uur van Oké Magazine Dichter bij de Nacht. van 21.00 tot 22.00 uur. Voor dat uur zoekt hij gedichten en -schrijvers.

Vaandrager gaat het in zijn maandelijkse uurtje radio op Oké FM het dan hebben over alle onveilige plaatsen vanwaaruit vluchtelingen op weg zijn naar Europa. Er gaan stemmen op om (gerelateerd aan het aantal inwoners) iedere stad of dorp een aantal vluchtelingen op te laten nemen.

De dorpsdichter van Werkendam laat weten: 'Als je hier een gedicht over hebt of er deze week nog eentje over wilt gaan schrijven kun je die uiterlijk zondag 11 september (samen met een bijhorende muziekkeuze) naar mij opsturen (info@marcelvaandrager.nl) Ik kijk er naar uit."

Actualiteit
Het item Dichter bij de nacht met Marcel Vaandrager, ondergaat dit seizoen een wijziging. In dit blok vol gedichten en streekcultuur zullen méér lokale en regionale dichters aan bod komen, niet enkel hun werk, maar ook hun persoon en de gedichten zullen meer dan voorheen de actualiteit gaan verwoorden. Lokaal, maar ook van buiten de regio als zich daar ingrijpende of opmerkelijke omstandigheden hebben voorgedaan.

Thema's
Het Derde Uur van Oké Magazine werkt ook dit jaar weer vanuit een thema. Zo wordt week 1 - De Politieke Arena, week 2 - Ondernemend Altena, week 3 - Dichter bij de Nacht en week 4 - Zorg & Maatschappij. Iedere week een wisselende studiogast die iets vertelt over wat hem bindt en boeit.

Internet: www.oke.fm | E-mail studio@oke.fm | Frequenties 104.9 - 105.3 - 106.4 FM

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.