zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Kennisdelerij Espresso 2016: 'Verbeter je onderneming. Begin bij jezelf.'

9 september 2016 (door WoudrichemNet)

GIESSEN / REGIO - Kenissessies Espresso: 'Verbeter je onderneming. Begin bij jezelf.' Gistermorgen (8-9) aansluitend aan Open Coffee Altena 25.0 opnieuw een inspirerende, flashy, Espresso-sessie met een klein groepje ondernemers vanuit het thema voor 2016: 'Verbeter je onderneming. Begin bij jezelf.'

Het is natuurlijk interessant te weten waarom de ene ondernemer succesvoller is dan de ander. Is dat een kwestie van 'de wind mee hebben', hangt dat bijvoorbeeld af van de locatie van je bedrijf of heeft het meer te maken met de man of vrouw áchter de onderneming? Wie ben jij als ondernemer?

Enthousiasme, bevlogenheid, het geloof in eigen kunnen, weten waarheen je op weg bent, wat je missie is, blijken onverdeeld belangrijke succesfactoren. Boeiend is het daarom om eens na te gaan hoe jij jouw potentieel (en dat van je collega's) zo maximaal mogelijk kan benutten. Hoe geef jij het beste van jezelf aan je onderneming en aan je klanten? Wat gaat er goed? Wat kan er beter?

Deze en andere zaken komen ook weer aan de orde tijdens de komende Espresso's. Steeds gaat het om kennis delen en ervaring uitwisselen. Iedere ondernemer kan immers putten uit een (grotere of kleinere) schat aan ervaring en inzicht. Niemand heeft de ultieme wijsheid in pacht, maar samen kom je verder.

Espresso
De term Espresso verwijst naar het overbekende kopje koffie. Een espresso wordt in korte tijd bereid, snel gezet, is pittig en je drinkt het na afloop. Dat is bij de Espresso's van Open Coffee Altena ook zo. Een groepje van 10 tot 12 ondernemers per keer denkt na over de onderliggende items op basis van kennis uitwisselen en ervaring delen. De Espresso's zijn gestart in 2015, Jaarthema toen: 'Hoe maak ik mijn netwerkbijeenkomsten effectiever?'

Data
Aanmelden voor de Espresso-sessie kan via www.OndernemendAltena.nl. De eerstvolgende Open Coffee Altena is op 10 november as. Gastheer Gemeente Werkendam. Tijd 09:30-11.00 uur. De Espresso-sessie begint om 11.15 uur.

Bedrijvig
Netwerkplatform Ondernemend Altena™ is de paraplu waar Open Coffee Altena inclusief de Espresso's onder valt. Het B2-2-platorm is ook te vinden in Magazine Bedrijvig Heusden en Altena met daarin een vaste rubriek heeft. In de aankomende september-editie zijn dat twee pagina in verband met het jubileum van Open Coffee Altena dat 5 jaar bestaat.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.