zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Foodfestival Gastvrij & Smaakvol Altena

1 september 2016 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Voor wijngenieters, bierproevers, lekkerbekken, smulpapen én gezelligheidsmensen organiseert Sportcomplex de Jager op 9 en 10 september een bijzonder evenement: Gastvrij & Smaakvol Altena! Bourgondisch smikkelen en smullen tijdens de Giessense Mèrt die ieder jaar tienduizend bezoekers trekt.

  • Zeker weten een evenement wat u niet wilt missen!

Tijdens het Foodfestival Gastvrij & Smaakvol Altena zijn er allerlei gezellige standjes met lekkere hapjes en smaakvolle gerechtjes. Leveranciers van streekproducten presenteren zich deze dagen. Ook wordt een wijn- & bierfestival georganiseerd met allerlei proeverijen. Voor de kids is er een springkussen aanwezig.

Het geheel wordt omlijst met live muziek van onder meer het regionaal bekende duo Just for You uit Woudrichem en Trio Vastgoed.

Wijnen
Eén van de wijnen bij Gastvrij & Smaakvol Altena is die van wijnboer en schrijver Ilja Gort, de Nederlandse eigenaar van Chateau La Tulipe in Bordeaux. De wijn van Ilja Gort is 100 procent natuurlijk crafted met de no nonses naam SLURP.

Goede doelen
Stichting Tess is aanwezig met een promotiestand en hun mascotte Dolly zal de aanwezige kinderen vermaken.

Een deel van de opbrengst van het foodfestival wordt gedoneerd aan Stichting KiKa. Bij een donatie van 50 euro ontvangt u een stempelkaart waarmee u naar hartelust kunt eten en drinken en kunt deelnemen aan de wijn- en bierproeverij. Genieten staat hier vooral voorp!

Tijdens Gastvrij & Smaakvol Altena wordt door Licenka Roza en haar vriendin Nadine Culinair doneren voor Kika georganiseerd.

Info
U ziet het, smakelijke redenen genoeg om op 9 (vanaf 10.00 uur) en 10 september (tot 22:00 uur) even gezellig langs te komen bij

Sportcomplex & Restaurant De Jager | Music - Food - Drinks |
Voor sport, gezelligheid & lekker eten!
Parallelweg 35
Giessen
www.sportcomplexdejager.nl

Het Foodfestival Gastvrij & Smaakvol Altena wordt georganiseerd door Merel Event Group BV in samenwerking met Sportcomplex De Jager. Ook Bierbrouwer Bavaria en Wijnhuis Oud Reuchlin & Boelen leveren hun bijdrage aan de organisatie.

- advertorial -

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.