woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Oké Magazine start na zomerstop met méér Zaltbommel in programmering

29 augustus 2016 (door AalburgNet)

AALBURG - Aanstaande woensdag (31-8) start Oké Magazine weer 'fris en fruitig' na een wekenlange zomerstop. Op de rol staat uitzending 135. 'Deze en alle volgende zullen de zender een extra glans geven, aldus de enthousiaste presentatoren die er kennelijk weer zin in hebben.

De twee programmamakers, Henri Verhagen en Cor Spek, zijn alweer bezig met de voorbereidingen van wat een mooi radioseizoen moet gaan worden. Het format blijft ongewijzigd: actualiteiten worden afgewisseld met de streekagenda, het nieuws bekeken door Tom Oostra, de meest gelezen artikelen van AltenaSteden.net (Woudrichem, Werkendam, Aalburg), studiogasten, telefonische interviews en uiteraard lekkere muziek.

Zaltbommel
Oké FM is ook de lokale omroep voor de gemeente Zaltbommel. Vorige week spraken de twee programmakers met de gemeente over de wijze waarop Zaltbommel een vaste plek zal gaan innemen binnen het programma. Volgens Verhagen en Spek is de gemeente 'razend enthousaist' en volop bereid hun medewerking te verlenen. Naast politieke profielen zullen ook de actualiteiten uit de Bommelwaard ruimschoots aan bod komen. 'We willen al werkende weg ook graag kennismaken met verenigingen, stichtingen en het bedrijfsleven. Iedereen die iets leuks, iets interessants te lden heeft kan ons mailen.'

Derde Uur
Het Derde Uur van Oké Magazine werkt ook dit jaar weer vanuit een thema. Zo wordt week 1 - De Politieke Arena, week 2 - Ondernemend Altena, week 3 - Dichter bij de Nacht en week 4 - Zorg & Maatschappij. Iedere week een wisselende studiogast die iets vertelt over wat hem bindt en boeit. Met name het item Dichter bij de nacht met de Dorpsdichter uit Werkendam Marcel Vaandrager, ondergaat een wijziging. In dit blok vol gedichten en streekcultuur zullen méér lokale en regionale dichters aan bod komen, niet enkel hun werk, maar ook hun persoon en de gedichten zullen meer dan voorheen de actualiteit gaan verwoorden. Lokaal, maar ook van buiten de regio als zich daar ingrijpende of opmerkelijke omstandigheden hebben voorgedaan.

Internet: www.oke.fm | E-mail studio@oke.fm | Frequenties 104.9 - 105.3 - 106.4 FM

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.