dinsdag 23 april 2024

Dikke winst voor 3e Noad'32 tegen Wilhelmina'26

28 augustus 2016 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - De eerste wedstrijd van het seizoen was direct succesvol voor Nad'32 - 3. Wilhelmina' 26 werd in een wedstrijd, die geen moment spannend was, van de mat gespeeld.

De ruststand werd door drie doelpunten van Johan Vos en één van Gerwin Sack bepaald op 4-0.

Na rust liep Noad 3 uit naar een 7-1 eindstand door goals van Johan Vos, Bram Bok en een eigen doelpunt.

Al met al een goed begin van het seizoen.

Noad'32 3 laat weten: 'Onze nieuwe aanwinsten hebben positief van zich laten spreken. Jan Nijholt was een ware plaag voor de Aalburgse verdedigers. Ramon Schreuders lag alleen na 5 minuten al met zijn tong op zijn shirtje aan de zijkant. Gerben van Esch heeft zijn draai gevonden en Bjorn van Loon heeft nu al bewezen van grotere waarde te zijn voor het team dan zijn vakantievierende broertje Remon.'

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen VV Altena uit Nieuwendijk.