donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Open Dag De Slagwerkgarage zeer goed bezocht

24 augustus 2016 (door WoudrichemNet)

UITWIJK - Afgelopen weekend beleefde De Slagwerkgarage een fantastische opening van de nieuwe showroom. Er kwamen veel mesne op af en de gezelligheid vierde hoogtij. Ron van Vuuren en zijn team kijken terug op een geslaagd evenement.

Op vrijdag (19-8) werd de officiële opening verricht door de kinderen van Van Vuuren, Nora, Tjeu en Lize. De kids trokken de strik los zodat twee grote drumstokken de deur openden. Ron van Vuuren: 'We hebben een heerlijk feestje gevierd!'

Vol
Hij laat verder weten: 'Zaterdag 20 augustus was de open dag. Met een hele grote opkomst, stond de showroom de hele dag vol. Erg gezellig. Allemaal hartelijk bedankt voor de felicitaties, goede wensen en leuke cadeaus!'

Ron van Vuuren en Gijsbert van Rijswijk drijven hun showroom vanuit de Hoogt in Uitwijk.

(Foto De Slagwerkgarage; Ron van Vuuren en Gijsbert van Rijswijk (rechts) tijdens de officiele opening.)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.