donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

GSW opent opnieuw haar deuren

22 augustus 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Stichting Gratis Shoppen Werkendam (GSW) opent op 27 augustus haar deuren van de nieuwe lokatie. De plek aan de Bandijk werd al snel te klein en dus werd wederom omgezien naar een ruimer jasje. Volgende week zaterdag dus de 'Grand Opening'. Wie wil is van harte welkom.

Een nieuw passend pand werd na enig zoeken gevonden aan de Vierlinghstraat, nog steeds in Werkendam.

Drijvende kracht achter het particuliere initiatief is Autje van der Lee (foto rechts). Zij is buiten zinnen van blijdschap. 'Dankbaar' is deez'dagen een veelgebruikt woord in haar vocabulaire. Schitterend vindt ze het dat het team van GSW nu nog beter die mensen kan bedienen die het (al dan niet tijdelijk) even wat minder hebben. De weggeefshop helpt mensen aan datgene wat ze nodig hebebn. Dat kan kleding zijn of meubilair, maar evengoed eten of een stel nieuwe schoenen. Alles en meer is bij GSW te verkrijgen.

Verschil
Autje laat weten: 'Alle leden, donateurs, bedrijven, politici en alle betrokkenen bij GSW, maar ook mensen die graag meer willen horen, zien en weten over GSW zijn aanstaande zaterdag welkom! Want zonder jullie hulp was dit niet gelukt. Laten we samen sterk staan en voor een mooi nieuw begin gaan. ‪Samen maken wij het verschil‬!'

Opening
De Grand Opening van GSW is dus aan de Vierlinghstraat 10b te Werkendam van 10.00 - 15.00 uur.

GSW is er voor de inwoners uit het Land van Heusden en Altena: Aalburg, Werkendam en woudrichem.

(Bij de foto: Autje tijdens een vlammende pitch bij netwerkmeeting Open Coffee Altena)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.