vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Vervangen waterleidingen Buitenkade gaat drie maanden duren

15 augustus 2016 (door WerkendamNet)

HANK/NIEUWENDIJK - De komende drie maanden worden de waterleidingen vervangen van de Buitenkade tussen Hank en Nieuwendijk.In opdracht van Brabant Water voert aannemer van Vulpen werkzaamheden uit aan de waterleidingen van de Buitenkade tussen Hank en Nieuwendijk.

In het totaal wordt er ongeveer 1325 meter aan leidingen vervangen. De werkzaamheden duren ruim 3 maanden.

Het waterleidingnet van Buitenkade Hank - Nieuwendijk is grotendeels in de jaren 1934 aangelegd en daarom aan vervanging toe. In enkele gevallen worden ook de aansluitingen van water bij de aanwonenden in de meterkast (of -put) vervangen.

Mogelijke overlast
De aanwonenden worden geïnformeerd door de aannemer als er tijdelijk specifieke hinder of overlast is. Zo kan het zijn dat er even ergens anders geparkeerd moet worden of dat de kliko’s op de ophaaldag ergens anders moeten worden neergezet. Men probeert de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Informatie
Actuele informatie over de voortgang en planning van de werkzaamheden staat op de website: www.waterstoring.nl/brabantwater. Voor meer informatie tijdens de uitvoering van de werkzaamheden: Jaap de Jong, uitvoerder, bereikbaar via 06-20402974 of  j.deJong@vanvulpen.eu.

(Archieffoto)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.