vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Brons voor Masters Biesboschzwemmers bij kwart triathlon

13 augustus 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - In Deil hebben De Biesboschzwemmers in de persoon van Paul Wijnja, Harry Cornet en Arjon de Bok deelgenomen aan een trio kwart triathlon. De aanleiding was deelname van Paul met een bedrijfsteam aan een Olympische triathlon eerder dit jaar. De triathlon bestond uit 1000 meter zwemmen, 42 kilometer fietsen en 10 kilometer hardlopen.

Paul mocht het spits afbijten met de kilometer zwemmen. Zijn doel was eigenlijk sneller te zijn dan Annette afgelopen weekend in Breda, binnen de 15 minuten, maar hij hoopte zeker binnen de 16 minuten te finishen. Dit lukte hem met verve, zijn tijd was 15 minuten en 37 seconden. Paul gaf het stokje over aan Harry voor zijn ‘stukje’ fietsen.

Harry had als wens de marathon in ongeveer 65 minuten af te leggen, dit lukte helaas niet. Volgens de begeleiding, Annette en Kim Wijnja, had Harry 1 uur en 10 minuten nodig gehad voor zijn fietstocht.

Goede tijd

Als laatste mocht Arjon zijn deel aan de triathlon leveren. Zelfs op vakantie had Arjon door getraind en dit bleek ook wel, hij wist een goede tijd te realiseren. De laatste meters moesten de drie heren gezamenlijk lopen en zij kwamen na 2 uur 10 minuten en 25 seconden over de meet. Deze eindtijd was uiteindelijk goed voor een derde plaats bij de trio’s, een keurige prestatie.

Lees meer over:

sport biesboschzwemmers triatlon
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.