dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Technisch zomeronderhoud studio Oké FM afgerond

11 augustus 2016 (door AalburgNet)

VEEN - In de tijd dat een groot deel van Altenaregio vakantie heeft, werd achter de schermen bij bij Oké FM hard gewerkt. Nu ook veel programmamakers hun strandstoel in gebruik hebben, werd die tijd benut om het nodige technische zomeronderhoud te plegen. Die klus werd vandaag afgerond.

Een aantal techneuten, onder leiding van Hoofd Techneut Huib de Groot, plaatste nieuwe, moderne Full HD beeldschermen. Zo hebben de studioregie, maar ook de side kick en studiogasten een beter en rustiger beeld van de getoonde informatie. Maar er is meer gebeurd. Naast nieuwe toetsenborden en muizen, werden de nodige meters bekabeling nagelopen, vervangen, verwijderd en netjes opgebost. Nu vandaag de laatste hand gelegd werd aan een aantal kleinere klusjes, kwam daarmee het totale karwei tot een afronding. De Veense studio is nu weer king size in orde voor het komende radioseizoen.

Zaltbommel
Eén van de dingen die komende periode ook staan te gebeuren is de presentatie van Oké FM binnen de gemeente Zaltbommel. De Aalburgse Omroep Stichting gaat zich verder positioneren en profileren als dé lokale omroep voor die gemeente. Burgemeester Albert van den Bosch zal in de Bommelweek dan ook publiekelijk zijn vertrouwen in de omroep uitspreken. Zo staat de zender onder meer op de braderie op 1 september. Bedoeling van dit alles is, naast zichtbaarheid, een nadere kennismaking met het publiek, het verenigingsleven en met iedereen die de mannen van Oké FM bij gelegenheid de hand zou willen schudden. De verwachting van dit alles is ook dat deze en komende acties, vrijwilligers én adverteerders uit de Bommelerwaard zal trekken.

(Foto's Oké FM)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.