vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Streekdagen Almkerk verhuisd naar Meeuwen

3 augustus 2016 (door AalburgNet)

MEEUWEN / ALMKERK: Vrijdag 2 en zaterdag 3 september is het zover. Dan worden Dé Streekdagen Almkerk in Meeuwen gehouden. Nieuws dat al eerder bekend gemaakt werd. Dat betekent dat achter de schermen al koortsachtig gewerkt wordt om ook van de Meeuwense editie een groot succes te maken. Sterker nog, de nieuwe locatie aan de Dorpsstraat 2 biedt ruimere mogelijkheden met name op veiligheidsgebied. Nieuwe kansen dus. Dat geldt ook voor Weekblad Het Kontakt die mediasponsor werd van het succesvolle evenement dat zich nu presenteert onder de naam 'Streekdagen Almkerk verhuisd'.

Vijfentwintig jaar lang was Almkerk de uitvalsbasis. Aangezien de organisatie veiligheid met hoofdletters in haar vaandel heeft en deze in het gedrang kwam, zat er weinig anders op dan verhuizen. Namens Stichting Landbouwfestiviteiten Land van Heusden en Altena (SLF) liet Henk van der Zouwen eerder via Het Kontakt weten: 'De uitloopstrook voor de truckpullers is in Almkerk te kort. De afgelopen paar jaar werd dat nog getolereerd, maar we willen graag voldoen aan de Europese regelgeving.' En zo kwam Meeuwen in beeld. Het evenement is blij en de gemeente Aalburg is blij 'een geweldig evenement' binnen haar grenzen te hebben.

Mediapartner
Maar er is meer nieuws dan enkel een andere locatie en blije partners. Streekdagen Almkerk sloot met Het Kontakt Edities Land van Heusden en Altena een overeenkomst om gezamenlijk de media-activiteiten te doen. Het Kontakt werd daarmee hoofdsponsor van het streekevenement.

De aankomende - speciale - editie van de Streekdagenkrant, het programmablad, posters en overige media-aanduidingen worden door 'Streekdagen Almkerk Verhuisd' gecoördineerd en door Het Kontakt Edities bv opgemaakt.

(Foto Facebook Streekdagen Almkerk verhuisd)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.