vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Organisatie Samenloop voor Hoop 'dankbaar'

9 juli 2016 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Twee weken na de SamenLoop voor Hoop maakt de organisatie de balans op van deze 'beleving' op het oude voetbalveld in Rijswijk. Gezien de sfeer, de beleving, de opbrengst en de reacties kan er zonder meer gesproken worden van een geslaagd evenement. Er is maanden aan gewerkt  door een aantal commissies en het dagelijks bestuur, een groep van een kleine 25 personen.

Dat het geslaagd is, is niet alleen te danken aan de organisatie maar zeker ook mede dankzij de verbondenheid die veel bewoners en ondernemers van Altena hebben laten zien door de SamenLoop te sponsoren met geld of materiaal, als vrijwilliger mee te helpen, als team mee te lopen en een ruime fantasie te gebruiken om op allerlei verschillende manieren geld in te zamelen, door als bezoeker de lopers aan te moedigen of door als artiest medewerking te verlenen. Dit alles leverde het mooie bedrag van ruim 125.000 euro op.

Dankbaar

'Maar het belangrijkste is waarschijnlijk toch dat er samen met de eregasten is stilgestaan bij de strijd die gevoerd is en nog de nodige jaren gevoerd zal moeten worden tegen kanker. Dat u geholpen hebt om daar twee dagen bij stil te staan is iets waar wij als organisatie u dankbaar voor zijn. Altena heeft zich gerealiseerd dat  deze eerste SamenLoop gern evenement is maar een beleving!', aldus de organisatie van het evenement.

Lees meer over:

Altena samenloop voor hoop
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.