woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Events en nieuws, hoe kleiner hoe beter

2 juli 2016 (door AalburgNet)

ALTENA - Met maar liefst vier virtuele marktpleinen is Altena.Net lokaal betrokken en sterk in de streek, het Land van Heusden en Altena. Het snelst groeiende platform in de regio biedt een riant overzicht van evenementen in de Agenda's, maar ook nieuws, achtergronden, een bedrijfs- en organisatiegids, kerkinformatie, politiek, onderwijs en meer... Allemaal te vinden via een enkele muisklik. Handig zoveel info bij elkaar op één plek.

  • Wilt u een bericht kwijt, hoe klein ook, de lokale redacties plaatsen uw informatie graag. Alles (vanaf) gratis. Al sinds jaar en dag.

Partners
Altena.Net werkt in de regio samen met een aantal sterke (media) partners zoals weekblad Het Kontakt, het radiostation Oké FM, maar ook  het Magazine Bedrijvig Heusden en Altena en Netwerkplatform Ondernemend Altena (Open Coffee Altena) horen in dit rijtje thuis. 

Daarom is het motto: Lokaal betrokken. Sterk in de Streek een vlag die de lading meer dan dekt.

Adverteerders
Een krachtige online aanwezigheid versterkt de mediafunctie van AltenaSteden.net. Via Facebook natuurlijk, maar ook via de verschillende accounts op Twitter trekt AltenaSteden.net veel 'klikkers'. Om die reden zijn de pleinen niet alleen voor consumenten interessant, ook bedrijven vinden hun weg daarheen steeds beter. Meer en meer worden de mogelijkheden die AltenaSteden.net biedt door ondernemers gebruikt om te werken aan naamsbekendheid en omzet. Zichtbaar zijn en gevonden worden is voor een bedrijf immers van vitaal belang... AltenaSteden.net helpt ondernemers daarom graag met een grote zichtbaarheid én kwaliteitslinken die door zoekgigant Google hoog worden gewaardeerd en snel worden opgepikt. Interessant dus voor de ranking.

Contactinfo
- Facebook: www.facebook.com/AltenaNet
- Twitter @AalburgNet | @WerkendamNet @WoudrichemNet | @AltenaNet
   Maar ook: B2BAltena | @CoffeeAltena

- Internet
www. Aalburg.net
www.Werkendam.net 
www.Woudrichem.net
www.Altena.net

www.OndernemendAltena.nl

 

 

(advertorial)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.