woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Muzikaal intermezzo Kunst & Vriendschap bij visiegroepen

27 juni 2016 (door AalburgNet)

AALBURG - Brassband Kunst & Vriendschap Meeuwen gaf 22 juni haar visitekaartje af bij de tussenpresentatie van de visiegroepen van de samenwerkende gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Plaats van handelng mfc d’Alburcht te Wijk en Aalburg. Ongeveer twintig Visiegroepen zijn aan de slag met opstellen van een eigen visie voor de nieuw te vormen gemeente.

Ook een vertegenwoordiger van brassband Kunst & Vriendschap heeft zitting in een van deze visiegroepen. Deze visiegroep vindt het sociale, educatieve en culturele aspect een belangrijk onderdeel voor de nieuw te vormen gemeente. Met name muziekverenigingen en verenigingen in het algemeen. Muziek heeft een bijzondere educatieve waarde.

Om de belangrijkheid van het culturele aspect te onderstrepen luisterde Kunst & Vriendschap deze visiebijeenkomst muzikaal op.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.