zaterdag 4 december 2021

Alles over Altena

9 gewonden bij auto-ongeval, aantal komt uit Broek en Genderen

19 juni 2016 (door AalburgNet)

AALBURG - EINDHOVEN: Bij een ernstig ongeval op de A67 bij Eindhoven raakten zondagmiddag negen mensen gewond. Deze personen, naar verluidt jongeren, zaten allemaal in een Landrover die over de kop sloeg. De oorzaak waarom is onbekend. Volgens berichten komen de meeste slachtoffers uit Babyloniënbroek en een enkele uit Genderen. Eén persoon is ernstig gewond. 

Het ongeluk gebeurde rond 13.50 uur op knooppunt De Hogt bij Eindhoven waar de auto, een Landrover terreinwagen, uit de bocht vloog. Hij knalde tegen de vangrail en sloeg meerdere keren over de kop. Er werden daarbij geen andere auto's geraakt.

Ambulances

Een vrouw zat bekneld en werd door de brandweer uit het voertuig bevrijd. Een groot aantal ambulances, naar verluidt acht, snelde naar de plek des onheils om alle negen slachtoffers naar ziekenhuizen te brengen. Ook een traumahelokopter verleende ter plaatse hulp. Ook de politie was aanwezig.

Om even over vijven werd de verbindingsweg van de A68 naar de A2 weer vrijgegeven, meldde Rijkswaterstaat, het ongeval was toen 'afgehandeld.'

Tijdens de avonddienst werd in de kerk in Babyloniënbroek voor de slachtoffers gebeden.

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.