vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Caravan opengereten door klep passerende viskar

18 juni 2016 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Vrijdagavond (17-6) vond in Wijk en Aalburg een bizar ongeval plaats toen een passerende viskar een geparkeerde caravan van voor naar achter openreet. De klap was enorm. De sleurhut is total loss. De oorzaak lijkt domme pech.

Het ongeval gebeurde even voor achten. De marktkoopman in kwestie was op weg naar huis, hij had de hele dag in Weert op de markt gestaan. Met nog een kilometer of wat voor de wielen schoot de klep van de viskar open door nog onbekende oorzaak. Op dat moment passeerde de bus met visaanhanger de caravan. Deze stond op de trekhaak van de auto geparkeerd langs de weg. De opengeschoten klep van de kar ging vervolgens als een mes door de boter dwars door de caravan heen.

Politie

De ravage was groot. Met hulp van de buren werd het wegdek schoongeveegd, terwijl de inmiddels gearriveerde politie assistentie verleende bij het invullen van het schadeformulier. Er is geen proces-verbaal opgemaakt. Partijen regelden de zaken in goed onderling overleg.

Er was geen persoonlijk letsel. De gedupeerde caravaneigenaar zou binnenkort met vakantie zijn gegaan. Om die reden stond de sleurhut op de trekhaak van de auto tegenover zijn huis geparkeerd.

(Foto's Aalburg.net)

Lees meer over:

Politie caravan viskar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.