woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Plaatsing kunstwerk rotonde Almkerk in voorbereiding

14 juni 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Deze week starten op de rotonde bij Hollywoud en Rabobank Altena de voorbereidingen voor de plaatsing van het kunstwerk van Harmke Koning.

Er verrijzen straks drie grote stammen uit de grond van de rotonde met 24 bladeren in de vorm van (insecten)vleugels. Aan het imposante kunstwerk ‘When the tree keeps his wings’ wordt op dit moment de laatste hand gelegd in een loods van constructiebedrijf Buyk.

Rotondes
Op de drie rotondes die toegang geven tot het Land van Heusden en Altena komen drie kunstwerken. Het is een provinciaal project om de toegang te markeren. De kunstwerken komen op de rotondes van Dussen, Wijk en Aalburg (Kromme Nol) en Almkerk (bij Hollywoud en de Rabobank).

(Archieffoto Gemeente Woudrichem)

Lees meer over:

Altena kunstwerken
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.