woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

GSW ontvangt mooie donatie van de Altena-gemeenten

7 juni 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De Stichting GSW Werkendam Woudrichem Aalburg ontving gisteren (6-6) uit handen van de drie wethouders een heel mooie cheque. Dit om het goede werk dat stichting GSW voor de minderbedeelden uit de regio doet te ondersteunen. In het twee jaar van bestaan ondersteunt de stichting al ruim 1.000 gezinnen in de regio.

GSW-initiatiefneemster Autje van der Lee laat weten: 'We zijn dankbaar voor dit mooie bedrag van de gemeenten Werkendam, Woudrichem en Aalburg. Zo kunnen we weer meer mensen gaan helpen.'

Taart
Voor de wethouders was er andersom ook een verassing. 'Ook wij hadden een leuke verrassing voor hun. Een mooi schilderij met daarop 'Samen één' dat was gemaakt door Mariette.' De aanwezigen smulden eveneens van een overheerlijke GSW-taart die Corine voor de gelegenheid gemaakt had.

Autje besluit (rechts op de foto) enthousiast: 'Al met al was het een mooie middag voor GSW. '

(Foto's stichting GSW)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.