dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Op D'n Bol zie je door de bomen het bos niet meer

3 juni 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Je moet maar van alles te melden hebben... Maar overdaad schaadt, klinkt nog steeds het bekende spreekwoord. Met veel borden op een kluitje zoals nu op de Woerkumse Bol, zie je door het bos de mededelingen niet meer. Om over het uitzicht maar te zwijgen. Met name het pas geplaatste witte bord van Riveer met aanduidingen in neonlicht roept vragen op. Is dit illegaal of mag dit?

Oud Woerkum vraagt zich daarom hardop af of deze situatie op D'n Bol dan 'zomaar' kan. 'Wat een aanwinst op de bol. Het uitzicht wordt steeds mooier. Kan dit zomaar?' Daarmee doelend op de wilgroei aan (informatie-)borden bij de aanlegsteiger van het veer naar Gorinchem.

De schrijver krijgt bijval op Facebook waar iemand verzucht: 'Oh... Wat wordt het een rommeltje ! Jammer hoor.'

Nu maar afwachten of de gemeente reageert.

Bordjes
Reacties komen wat de gemeente betreft in een gespreid bedje, men heeft immers 'ervaring' met een overdaad aan bordjes. Vorig jaar nog (2015) verschenen 'plotseling' allerlei toeristische wegwijzers in de Vesting. Een situatie ('Bordjes-gate') waar velen ook op reageerden. In goed overleg tussen gemeente en bewoners werd de zaak bijgesteld.

(Foto Oud Woerkum)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.