woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Altena Musica tracteert Repair Café op vrolijke noot

30 mei 2016 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De vrijwilligers van het Repair Café, Stichting De Vleet en Kringloopcentrum Altena vieren op dinsdag 14 juni feest: het Repair Café bestaat dan namelijk één jaar. Kennelijk voorziet de hulp- en reparatieservice in een behoefte.

Op deze heugelijke feestdag is ook Altena Musica met twee accordeonisten aanwezig. Zij zorgen voor de vrolijke noot.

Iedere tweede dinsdag van de maand helpen diverse vaklieden, voor wat het mensen waard, bij alle mogelijke reparaties. Dat kan gaan om kapotte spullen mee zoals broodroosters, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed... Alles wat het niet meer werkt, daar wil Repaur Café Almkerk anar kijken.

Het Repair Café is ook bedoeld om buurtbewoners eens op een andere manier met elkaar in contact te brengen. Samen repareren kan leiden tot heel leuke contacten in de buurt. 

Orkest
Accordeonvereniging Altena Musica werd in 1960 opgericht als “Fris en Vrolijk”. Het doel is nog steeds het samen muziek maken en daar van genieten, maar door middel van optredens ook anderen er van laten genieten. Het orkest staat onder leiding van  Jorind Josemans. 'Wij spelen verschillende genres muziek en repeteren iedere dinsdagaovnd in Dorpshuis Tavenu.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.