vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Contacten, Coffee én geiten staan garant voor bijzondere netwerkochtend

30 mei 2016 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Open Coffee Altena, een netwerkbijeenkomst die je overál tegenkomt. Natuurlijk bij bedrijven, maar ook in een museum, bij een bank, op een fort en in kastelen... Op 9 juni a.s. netwerken de ondernemers uit Altena voor editie 24.0 bij Melkgeitenhouderij 't Boerenhof in Andel. Dat wordt perfect, want het weer is goed en de locatie wordt het riante buitenterrein.

Eigenaar Johan van 't Sant is dit keer de gastheer. Ongetwijfeld vol trots zal hij ondernemers zijn bijzondere bedrijf laten zien. Voor wie interesse heeft, organiseert hij ook aan aantal rondleidingen.

Music & more
Uiteraard speelt duo Just For You uit Woudrichem weer de muzikale klanken weg. Leo en Angelique Gerritse trekken nu voor het tweede jaar met Open Coffee Altena op. Verder vlammende pitches, nieuwe contacten en de Espresso vullen ook deze editie.

Een Espresso is klein, pittig, snel gezet die je drinkt na afloop. Zo ook die bij Open Coffee Altena. Een mini-kennisdelerij van maximaal 30 minuten wisselen ondernemers kennis en ervaring uit.

Open Coffee Altena 24.0
De netwerkmeeting is dus bij Melkgeitenhouderij / IJsboerderij 't Boerenhof, bij familie Van ‘t Sant, Middenweg 24, 4281 KH in Andel. Een bijzondere locatie. Aanvang 09:30 uur - 11.00 uur.
Aanmelden (fijn en effectief voor wie de deelnemerslijst wil bekijken: 'Wie wil ik ontmoeten?') via www.OndernemendAltena.nl

Espresso
Aansluitend opnieuw de Espresso 'Verbeter je onderneming. Begin bij jezelf.' Persoonlijk leiderschap, lees inspirerend ondernemerschap, zal het item zijn. Maximaal 12 deelnemers. Opgave? Ja, graag!! (vriendelijk verplicht). Ook via www.OndernemendAltena.nl

Meer info over 't Boerenhof? Klik hier.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.