donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Ballegooyen Modes vernieuwt webshop

27 mei 2016 (door Arie Burghout)

DUSSEN - Al sinds oktober 2013 zijn de dames- en herentrends van de Dussense modezaak Ballegooyen Modes ook online te bestellen. Nu, na een periode van een kleine drie jaar, werd het tijd de webshop grondig te vernieuwen.

Jan Vos laat weten dat de webshop toe was aan een moderniseringsslag. ”De gebruiksvriendelijkheid, snelheid en het bestelgemak hebben we verbeterd, de techniek achter de webshop is naar een hoger niveau getild en uiteraard is alles in een nieuw jasje gestoken. De look and feel van de website is door deze aanpassing professioneler geworden.”

De nieuwe webshop is sinds 23 mei jl. online. De online shop biedt een verfrissende en moderne blik en functioneert tevens als website voor de winkel aan de Molenkade. Een groot gedeelte van de online collectie overlapt de collectie in de winkel en biedt zodoende een handig kijkje in de winkel. ”Ideaal voor onze klanten die even geen tijd hebben om naar de winkel te komen of zich eerst willen oriënteren voor ze naar Dussen rijden.

Aanvulling
Maar de webshop heeft niet alleen een regionale functie. Er komen bestellingen binnen uit heel Nederland. Deze worden vanuit een centraal magazijn gedistribueerd en bestellingen die voor 19.00 uur geplaatst zijn worden de volgende werkdag al aan huis bezorgd. Het is mooi om te zien dat we via de webshop de rest van Nederland kennis kunnen laten maken met modeshoppen bij Ballegooyen Modes. "Op deze manier vormt de webshop een perfecte aanvulling op de winkel!” besluit Vos.

Op de homepage van de webshop zijn Jan en Jolanda Vos samen te zijn bovenop een feestelijke taart. Vanaf de taart bieden zij alle bezoekers een openingscadeau van tien procent korting bij elke eerste bestelling via ballegooyenmodes.com.

Lees meer over:

online webshop
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.