vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Reconstructie N283 pas december klaar

26 mei 2016 (door WerkendamNet)

REGIO - De werkzaamheden rond de reconstructie van de N283 hebben dusdanige vertraging opgelopen dat de klus pas medio december 2016 geklaard is. Aldus de provincie Noord-Brabant.

Toen de planning voor de werkzaamheden aan de N283 gemaakt werd, was het de bedoeling dat al het werk half juli 2016 klaar zou zijn.
Helaas is die datum niet meer haalbaar. Dat komt onder andere doordat er in de winter uitzonderlijk veel regen is gevallen. De ondergrond van de N283 bestaat uit zachte klei en dat verwerkt het vele water niet goed.

Afstemmen

Ten tweede bleek het verleggen en vernieuwen van de kabels en leidingen onder de grond heel complex. Hier zijn verschillende partijen bij betrokken, die hun planning strak op elkaar afstemmen. Als één partij tegen een onvoorzien probleem aanloopt, heeft dat gevolgen voor de complete planning. Dat was bij deze werkzaamheden verschillende keren het geval.

De provincie laat weten: 'We verwachten het werk nu eind december 2016 af te ronden. We vinden dit  heel vervelend en bieden onze welgemeende excuses aan voor de overlast.'

(Archieffoto provincie Noord-Brabant)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.