zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Kleuterfeest basisschool Oudendijk in sfeer 1001 nacht

24 mei 2016 (door WoudrichemNet)

OUDENDIJK - Buikdansen, de toekomst laten voorspellen door een waarzegster, kijken naar een show van een vuurspuwer, dansen en zingen op oosterse muziek op basisschool Oudendijk kon het onlangs allemaal op het jaarlijks terugkerende kleuterfeest. Het thema dit jaar was namelijk 1001 nacht.

De kleuters waren allemaal in stijl verkleed en ook de entourage was oosters.

De enige domper, die de feestvreugde bijna in duigen liet vallen, was dat bij aankomst op school de zelfgemaakte gouden broches met diamanten waren verdwenen. Maar na een speurtocht door “De Vesting” zijn ze allemaal teruggevonden.

Met de kreet 'Sesam open u' werd een oosters paleis geopend en konden de kinderen volop genieten van het vervolg van hun feestdag.

Lees meer over:

basisschool Oudendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.