woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Anouk van Hemert turnt districtsfinale en wint brons

23 mei 2016 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Afgelopen zaterdag werd er in Asten de districtsfinale georganiseerd voor de districten  Zuidwest- Nederland, Brabant Oost en Limburg. W.I.K. turnster Anouk van Hemert mocht de districtsfinale turnen en behaalde daar ook nog eens een derde plaats.

W.I.K. turnster Anouk van Hemert stond de afgelopen wedstrijden steeds op het podium. Het was dan ook geheel terecht dat zij de districtsfinale mocht turnen. De concurrentie was erg sterk en er werden hoge punten gehaald. Anouk miste wat moeilijkheid op brug, maar haalde deze kleine achterstand ruimschoots in op haar sterke onderdelen balk (derde) en vloer (derde). Wat een verrassing dat zij het podium mocht beklimmen om de bronzen medaille omgehangen te krijgen. Een supermooie en knappe prestatie van Anouk van Hemert.

Hoogst haalbare
De districtsfinale is de hoogst haalbare finale voor turnsters die uitkomen in niveau D1 en D2. De turnsters konden zich plaatsen door middel van een hoge klassering in de regiofinale. Zij behoren dus al tot de besten van de regio.

Lees meer over:

turnen W.I.K. Anouk van Hemert
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.