donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Samenloop voor Hoop is ook voor kinderen

14 mei 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op 24 en 25 juni vindt de eerste SamenLoop voor Hoop Altena plaats, een naar ieders verwachting geweldig evenement met veertig teams, dertig eregasten en een niet te benoemen aantal vrijwilligers. Alles loopt op rolletjes, alleen de opgave voor de speciale KinderLoop blijft nog wat achter.

Het 24 uur durende programma is veelzijdig te noemen. Op vrijdagavond komen er koren, demonstraties, zangers en om 23.00 uur is de indrukwekkende kaarsenceremonie. Op vrijdagavond zal ook Art Rooijakkers (Wie is de Mol?) aanwezig zijn.

Kinderen
Op zaterdagochtend, kwart voor acht, zullen alle aanwezigen de spiertjes los kunnen maken met een professionele ochtendgymnastiek en begint de de dag van de KinderLoop. Zij gaan 24 minuten in plaats van  24 uur lopen. De opgave van kinderen blijft alleen nog een beetje achter.

De organisatie laat weten: 'Kinderen hebben helaas ook te maken met kanker! Voor hen wordt speciaal een KinderLoop georganiseerd op zaterdagochtend van 10.30 tot en met 10.54 uur. Bent u ouders, trainer, leider of wat dan ook, van kinderen tussen de 6 en 12 jaar? Motiveer (uw) kind(eren) en geef ze op of loop zelf als begeleider ook met een groepje kinderen mee.Ook individuele kinderen kunt u opgeven.'

Kijk voor meer informatie op de websitewww.samenloopvoorhoop.nl/altena of mail uw vragen naar altena@samenloopvoorhoop.nl - Bellen mag ook : 06-23096613

(Foto Samenloop voor Hoop)

Zie ook:

Lees meer over:

kinderen samenloop voor hoop
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.