zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Waalwijk weegt zorgen Drongelen mee bij aanleg haven

12 mei 2016 (door AalburgNet)

DRONGELEN - Wethouder Ronald Bakker van de gemeente Waalwijk gaat onderzoeken in hoeverre het mogelijk is de zorgen van de inwoners van Drongelen en Genderen zwaarder mee te laten wegen in de aanbestedingsprocedure van de nieuwe insteekhaven. Dat was woensdagavond de belangrijkste uitkomst tijdens een speciale bijeenkomst in dorpshuis De Oude School in Drongelen.

De nieuwe haven komt op de plaats waar nu de Waalwijkse jachthaven ligt, dus aan de andere kant van de Bergsche Maas, die Waalwijk en de dorpen Drongelen en Genderen scheidt. Precies ook in het gezichtsveld van de twee dorpen.

Lees hier verder...

Lees meer over:

Waalwijk Drongelen haven
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.