donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Matthijs Vos de leukste jeugdleider

12 mei 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Wordt hij de 'leukste jeugdleider?' Dat is de vraag. Matthijs Vos uit Werkendam is in de race voor de BEAM Award. Deze prijs waardeert de meest positieve, inspirerende en liefdevolle personen van 2016. Het gaat daarbij om de vraag: 'Wie verdient de titel BEAM’er van het jaar?'

Vos is onder meer hartstochtelijk betrokken bij, en een stuwende kracht achter Stichting Tienerfriends, de jeugdorganisatie die ms de Friendship in de vaart heeft. Het schip is een jeugdhonk waar jongelui kunnen gamen, poolen, tafeltennissen, kletsen en nadenken over de dingen van het leven, veelal op basis van bijbelstudie. Dit alles bedoeld voor jongeren uit het Land van Heusden en Altena en Gorinchem. Bekende activiteiten zijn de Tienerfriendsavonden, Realfriends, inloopavonden en nog veel meer.

Betrokken
Ook op Facebook wordt inmiddels aandacht gevraagd aan enthousiastelingen vooral toch op de bij velen populaire Werkendammer te stemmen.
Matthijs Vos is ook betrokken bij Jongerencentrum De Pomp in Almkerk en hij was in het verleden onder meer politiek actief voor ChristenUnie Werkendam. Vos werkt bij Stichting Kinderopvang Vianen.

Uitreiking
De BEAM Awards worden uitgereikt op de EO Jongerendag, op zaterdag 4 juni 2016 in GelreDome in Arnhem.

Wie stemmen wil op Matthijs Vos: KLIKT hier...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.