vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Dokter Tinus draait weer. Ridderlijk dit keer.

10 mei 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - WOURKEM: Vandaag snorden de camera's weer in Woerkum. Ofwel Wourkem in de taal van de serie. Net zoals dat morgen (11-5) en donderdag zal gebeuren. Dokter (Ridder Thom) Tinus beleeft weer de nodige kolderieke momenten in de opmaat naar de uitzending van het vijfde seizoen. Ook een aantal figuranten was opgeroepen om de set te vullen.

Het team van produktiebedrijf Four One Media zou aanvankelijk in de Amsterdamse studio opnames maken. Maar zoals dat wel vaker gebeurt, wijzigen plannen nogal eens. En dus draait men de komende dagen in de Vesting. Dit alles tot groot genoegen van de diverse figuranten die opnieuw met het nodige plezier hun figuratieve bijdragen leverden.
Was het weer de laatste opnamedag (25-4) in de Vesting koud en nat, vandaag waren de weergoden Dokter Tinus goed geluimd en was het droog en werden redelijke temperaturen gemeten.

Vandaag werden Kim Franken (Juliette van Ardenne) gespot, maar ook Bert (Rik Hoogendoorn) en agent Ken (Tygo Gernandt) gaven acte de presence. Net als acteur, comedian, cabaretier Edo Brunner (onder andere Grijpstra en De Gier, Kees & Co, Spangas, Moordvrouw.) Ook Ridder Thom en zijn filmvrouw Lisa de Graaf (Jennifer Hoffman) waren present. Dat maakte de opnamen natuurlijk uitermate ridderlijk...

Ridder
Thom Hoffman werd 26 april jl geridderd voor bewezen diensten in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Dat gebeurde in Amsterdam. Een onderscheiding waar hij apetrots op is.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.