zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Zaterdagavond bruist Drongelen opnieuw

4 mei 2016 (door AalburgNet)

DRONGELEN - Is dorpshuis De Oude School in Drongelen the place to be als je van live-muziek houdt? Het begint er wel steeds meer op te lijken. Koninginnedag en latet Koningsdag eindigden in Drongelen altijd al met een feestavond en live-muziek.

Begin dit jaar kwam er de bandavond bij met een optreden van twee bands. Het was de eerste keer dat de bandavond georganiseerd werd. En met succes. Vanwege de leuke reacties van zowel de bands als van het publiek werd besloten een tweede bandavond te organiseren. En die is aanstaande zaterdag 7 mei.

Aankomende zaterdag zullen de bands Finding Keepers en White Elephant optreden.

De avond begint om 20.00 uur en de entree is uiteraard vrij.

Zie ook de Agenda op Aalburg.net

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.