donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Henk de Goeij voorgedragen als voorzitter Kozakken Boys

4 mei 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het bestuur van SV Kozakken Boys heeft besloten om Henk de Goeij voor te dragen als de nieuwe voorzitter van de club, de 46 jarige Werkendammer is thans bestuurslid commerciële zaken.

Ad van Wijk heeft enige tijd geleden aan het bestuur aangegeven om na dit seizoen zijn functie als voorzitter van Kozakken Boys neer te leggen. Na vijf mooie jaren wil hij het stokje graag doorgeven aan de jongere generatie. Ook secretaris Wout ’t Hooft zal zijn functie aan het einde van dit seizoen neerleggen.

Ledenvergadering
Het Kozakken Boys-bestuur laat verder weten: 'Voor de functie van secretaris zal Frans van der Wiel worden voorgedragen. Paul van Gelderen zal worden voorgedragen als bestuurslid commerciële zaken, de huidige functie van Henk de Goeij. Verder zal het bestuur worden uitgebreid met een bestuurslid voetbalzaken, voor deze functie draagt het bestuur Marco Kant voor. Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering op 1 juli a.s. wordt aan de leden gevraagd de kandidaatstellingen te steunen.'

Lees meer over:

Voetbal sport kozakken boys
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.