woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Brassband Kunst en Vriendschap en AltenaSteden.net vinden elkaar

3 mei 2016 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Waar Open Coffee Altena al niet toe kan leiden. De populaire netwerkbijeenkomst geeft niet altijd haar matches prijs die worden gesloten tijdens de ontmoeting van regionale ondernemers. Nu dan wel: Brassband Kunst en Vriendschap uit Meeuwen en de redactie van AltenaSteden.net hebben elkaar gevonden aan de coffee. De laatste is met ingang van 1 mei jl. officieel mediapartner van de eerste.

Tijdens de Open Coffee-meeting in Giessen, bij Verhoeven Verf & Wand, onstond een geanimeerd gesprek tussen Henk in 't Veld namens Brassband Kunst en Vriendschap (K&V) en de hoofdredactie van AltenaSteden.net. De club enthousiaste brassmuziekmakers uit Meeuwen organiseert op 21 mei a.s. een bijzonder HaFaBra concert in 't Verlaat in Almkerk. Een unieke avond met meerdere bands van hoog muzikaal niveau: een concert uit de categorie 'Daar moet je bij zijn!' Daarnaast is die datum de start voor méér... Henk in 't Veld zocht een podium om dat evenement breed voor het voetlicht te krijgen. AltenaSteden.net, met vier marktpleinen zowel lokaal als regionaal sterk aanwezig, wilde dat podium bieden.

Promoten
Het directe gevolg van dat Coffee-moment in Giessen was dat partijen elkaar vonden in een win-win-situatie: 'Ik doe iets voor jou, wat doe jij voor mij?'. Een ultiem voorbeeld van effectief netwerken. AltenaSteden.net zal daarom per 1 mei de activiteiten van de Meeuwense muziekvereniging breed promoten via haar lokale en regionale kanalen.

www.AltenaSteden.net
www.BrassbandKunstenVriendschap.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.