vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Juwelier Van Zandwijk heropent onder grote belangstelling

30 april 2016 (door AalburgNet)

VEEN - Er ging een uitverkoop van zes maanden aan vooraf, de winkel was twee weken dicht. Maar het resultaat na de verbouwing mocht er dan ook zijn: een mooie, fris en modern ogende winkel. Vrijdagavond (29-04) heropende ondernemer Gerrit van Zandwijk officieel weer de deuren van de juwelierszaak onder grote belangstelling.

Rond de klok van 20:30 uur werden genodigden en belangstellenden gegroepeerd in het midden van de vernieuwde winkel. Onder applaus werd een tweetal foto's onthuld die Gerrit van Zandwijk tonen in optima forma: een vakman aan het werk met zijn precisie-instrumenten. Juwelier zijn, klokkenmaker, het is een ambachtelijk vak. De felicitaties klonken door tijdens het heffen van het glas.

De winkel aan de Witboomstraat in Veen werd aangepast aan de eisen van de tijd. Een nieuwe vloer, nieuwe én gepimpte vitrinekasten, een leuke  toegankelijk kinderhoekje, plus nog een aantal minder zichtbare verbeteringen. Het ziet er allemaal nieuw en fris uit.

Gebed
Kort voor de officiele opening van de winkel was er nog een bijzonder moment. Samen met een groepje familie, vrienden en ondernemers werd in een moment van gezamelijk gebed Gods zegen en bescherming gevraagd. Van Zandwijk daarover: 'Wij zijn dankbaar, dat wij dat op bijzondere manier hebben mogen ervaren en verlangen dat we niet alleen zakelijk , maar ook als getuige van onze Heer onze plek mogen innemen en vrucht mogen dragen. Daarom wilden we op dezelfde manier als toen Gods onmisbare zegen vragen.'

Van Zandwijk drijft zijn juwelierszaak nu 22 jaar: 'We zijn blij met en dankbaar voor ons personeel.'

(Foto Aalburg.net)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.