donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

W.I.K.-meisjes de beste in hun categorie

19 april 2016 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - In Kaatsheuvel turnden afgelopen zaterdag Anouk van Hemert, Lotte Kievits, Esther Raams, Lieve Colijn, Danique Boxman en Amke Vlastuin hun regiofinale. Zij zijn via twee voorrondes geplaatst voor deze finale en behoren al tot de besten in hun categorie in de regio.

Anouk startte in de ochtend in de pupillen 2 D2. Anouk startte op vloer met weer een super hoge score van 14,850.  Zij moest de wedstrijd afsluiten op het lastige onderdeel balk. Zij turnde echter vlekkeloos en behaalde de hoogste punten voor de uitvoering. Er waren 25 deelneemsters maar Anouk wist door stabiel en netjes turnen de zilveren medaille te veroveren! Zij stroomt door naar de hoogst mogelijke finale, de districtsfinale.

Score
Lotte Kievits  turnden in een sterk deelnemersveld van 22 deelneemster in de jeugd 1 D1. Lotte begon de wedstrijd sterk met een moeilijke sprong over de pegasus en een nette brugoefening. Een val van balk maakte het nog spannend. Lotte heeft op vloer de laatste weken veel nieuwe dingen geleerd en dit bracht haar score omhoog. Lotte werd knap 8e en ook zij stroomt door naar de districtsfinale.

Lees meer over:

sport turnen W.I.K.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.